Vill du synas här?
Vill du synas här?
juni 2021
Publicerad i Nyheter lördag, 05 juni 2021

 

Guppa.se gör ett besök i Norrköping Hos CSM vattenskoterutbildning beläget i Lindösmåbåtshamn Bråviksvägen 55,

Från och med den första Maj 2022 föreslås kravet på förarbevis att trädda i kraft, men redan nu finns det en vattenskoterutbildning tillgänglig i Norrköping. Från och med Juli 2021 kommer CSM vattenskoterutbildning att erbjuda kurser som erhåller ett förarbevis för vattenskoter. Transportstyrelsen har i sin motion som skickats till regeringen föreslagit att det ska vara möjligt att börja utbilda deltagare redan denna sommar då det förväntas vara ett högt tryck på ansökningarna kommande år.

Kursen kommer att utgå från både teori samt praktik säger Adil Caliskan som är utbildningsanordnare på CSM vattenskoterutbildning.

  • Transportstyrelsen ställer höga krav på utbildningsanordnarna och kursen i sig. Vår kurs består av att deltagarna studerar kursmaterialet på egen hand och besöker oss på plats för praktisk körning av vattenskoter. Det sista momentet som består av vattenskoterkörning är obligatorisk och där kommer instruktören att ge tips, råd men också bedöma deltagarens köregenskaper.

Här finns det säkert skillnader på kurser och hur de är upplagda. Hos CSM vattenskoterutbildning kommer den teoretiska delen av kursen att vara på distans där deltagaren får tillgång till ett färdigställt material som utgår från den kommande examinationen. På den praktiska delen gäller obligatorisk närvaro. Detta kursupplägg beskriver utbildningsanordnaren vidare,

  • Vi på CSM vattenskoterutbildning har valt detta upplägg, dels pga. den rådande pandemin då smittspridningen är stor men också för att deltagarna ska ha möjlighet att studera kursmaterialet efter sin egen takt. Däremot behöver deltagarna infinna sig på plats vid praktisk körning av vattenskoter.

CSM vattenskoterutbildning kommer erbjuda deltagarna att låna vattenskoter, säkerhetsutrustning samt ge dem tillgång till kursmaterial. Med andra ord behöver deltagarna inte släpa med sig egna vattenskotrar utan får låna på plats.

  • Vi vill ge tillbaka till alla vattenskoterförare och därför har vi valt att låna ut vattenskotrar i samband med utbildningen. Detta underlättar dels för oss som verksamhet men också för deltagarna. Dessutom ställs det krav från transportstyrelsens sida gällande vattenskotrar som använd i utbildningssyfte. Lån av vattenskoter, kursmaterial, säkerhetsutrustning med mera ingår i priset när deltagaren väljer att utbilda sig hos oss.

Vi på Guppa.se önskar CSM vattenskoterutbildning lycka till och ser fram emot den efterlängtade sommaren.

För vidare information besök www.csmvattenskoterutbildning.se

VÄLKOMMEN!

Guppa.se är mötesplatsen för oss i Sverige som åker vattenskoter och
jetski. Här hittar du:

  • Senaste nyheterna
  • Forum med samlad kunskap och erfarenheter
  • Bloggar
  • Tävlingskalender och resultat
  • Webbshop med noga utvalda produkter

Självklart är det gratis att bli medlem!

 

Bli medlem

HÄNDER I FORUMET

Senaste forumtrådarna

  • Inga inlägg att visa.

Vem är online?

Vi har 340 besökare och inga medlemmar online

TÄVLINGAR & EVENTS

« Juni 2021 »
Mån Tis Wed Tors Fri Lör Sön
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30